[phpBB Debug] PHP Notice: in file [ROOT]/includes/session.php on line 2208: Array to string conversion
[phpBB Debug] PHP Notice: in file [ROOT]/includes/session.php on line 2208: Array to string conversion
[phpBB Debug] PHP Notice: in file [ROOT]/includes/session.php on line 2208: Array to string conversion
[phpBB Debug] PHP Notice: in file [ROOT]/includes/session.php on line 2208: Array to string conversion
[phpBB Debug] PHP Notice: in file [ROOT]/includes/session.php on line 2208: Array to string conversion
[phpBB Debug] PHP Notice: in file [ROOT]/includes/session.php on line 2208: Array to string conversion
[phpBB Debug] PHP Notice: in file [ROOT]/includes/session.php on line 2208: Array to string conversion
[phpBB Debug] PHP Notice: in file [ROOT]/includes/session.php on line 2208: Array to string conversion
[phpBB Debug] PHP Notice: in file [ROOT]/includes/session.php on line 2208: Array to string conversion
[phpBB Debug] PHP Notice: in file [ROOT]/includes/session.php on line 2208: Array to string conversion
[phpBB Debug] PHP Notice: in file [ROOT]/includes/session.php on line 2208: Array to string conversion
[phpBB Debug] PHP Notice: in file [ROOT]/includes/session.php on line 2208: Array to string conversion
[phpBB Debug] PHP Notice: in file [ROOT]/includes/session.php on line 2208: Array to string conversion
[phpBB Debug] PHP Notice: in file [ROOT]/includes/session.php on line 2208: Array to string conversion
[phpBB Debug] PHP Notice: in file [ROOT]/includes/session.php on line 2208: Array to string conversion
[phpBB Debug] PHP Notice: in file [ROOT]/includes/session.php on line 2208: Array to string conversion
[phpBB Debug] PHP Notice: in file [ROOT]/includes/session.php on line 2208: Array to string conversion
[phpBB Debug] PHP Notice: in file [ROOT]/includes/session.php on line 2208: Array to string conversion
[phpBB Debug] PHP Notice: in file [ROOT]/includes/session.php on line 2208: Array to string conversion
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4688: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3823)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4690: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3823)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4691: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3823)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4692: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3823)
Riseofpersia.com • View topic - [title lost]

Riseofpersia.com

Rise of Persia - a full modification for Rome: Total War, based around the rise of the Achaemenid Persian dynasty.
It is currently Sun Feb 25, 2018 11:39 am

All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 27 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: Sun Sep 17, 2006 6:19 pm 
Offline
Member

Joined: Mon Sep 04, 2006 4:24 pm
Posts: 68
A bit of a suggestion....if rebels get like some sort of a general not just a captain, could you guys allow the rebel general to conquer new provinces without just making a faction? Or like rebels owning more than one territory but working together???


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Tue Feb 13, 2007 8:53 pm 
Offline
Newbie

Joined: Tue Feb 13, 2007 12:24 pm
Posts: 6
Getae was overlooked....
In 514 BC when Darius the Great invaded the Balkans with the intention of making the expedition against the Scythians, the Getae where the single nation wich opposed resistance to him.

Also, they later had relationships with the Persian Empire, the single persian cuneiform inscription from Europe it is found in Getae land.

I strongly suggest to replace the Bessoi with the Getae...


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu May 03, 2007 7:32 pm 
Offline
Newbie

Joined: Wed May 02, 2007 2:32 am
Posts: 6
how about the kingdoms of Judah and Israel...or did Babylon conquer them at this time?


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri May 04, 2007 8:35 am 
Offline
Rise of Persia developer
User avatar

Joined: Mon Nov 07, 2005 6:16 pm
Posts: 2028
I'm afraid so: http://en.wikipedia.org/wiki/Babylonian_captivity

_________________
Image


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Jul 27, 2007 11:44 pm 
Offline
Newbie

Joined: Thu Jul 26, 2007 10:33 pm
Posts: 2
FliegerAD wrote:
We thought about Thebes, too, but we found a better one! It's not Delphi... still a secret 8)


Dude is it Dodona ... Crete ? Rhodios ? Lesbos ?

Cmon reveal the suspense !!!


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Aug 03, 2007 12:38 pm 
Offline
Rise of Persia developer
User avatar

Joined: Mon Nov 07, 2005 6:16 pm
Posts: 2028
It's Kyrene - you can play as that faction in the recently released ROP 2.1.

_________________
Image


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon Sep 10, 2007 2:33 am 
Offline
Member

Joined: Mon Apr 09, 2007 5:27 pm
Posts: 26
i belive that India become to overpowered in the game being isolated and all, so i fell that they should have an enemy right near them. Yadava kingdom of Surasena, Kosala, Vatsa, and Avanti were powerful. These various states constantly fought with each other for over a century to prove their supremacy. even against the Magadh. Just a suggestion :?:


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Sep 12, 2007 9:22 pm 
Offline
Rise of Persia developer
User avatar

Joined: Fri Feb 10, 2006 10:16 pm
Posts: 1393
Location: Berlin, Germany
thank you very much for the heads-up. We will have to take care of the balance, but we do not plan to add another faction in India. India is more a sideshow for us, an important, exotic and attractive sideshow, but still sideshow.
We also would have problems making the units distinctive enough, Indian armies were very similar in arms and armour with differences mostly in flags, standarts and so on.
However, using strong rebel forces there might simulate the Indian battles against each other.

_________________
Image


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sun Nov 18, 2007 9:44 pm 
Offline
Member

Joined: Mon Apr 09, 2007 5:27 pm
Posts: 26
Do you plan on changing "Saba" to the bedouins, because if you do you would have a lot more area to change the military units that they use and plus it will add a whole new concept, camel riders.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Nov 30, 2007 2:13 am 
Offline
Rise of Persia developer
User avatar

Joined: Mon Nov 07, 2005 6:16 pm
Posts: 2028
Actually we haven't thought about that yet - but we could add camel riders to the game, maybe as an AOR unit in specific parts of the campaign...

_________________
Image


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 27 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3  Next

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
[ Time : 0.443s | 15 Queries | GZIP : Off ]